Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Colgate-Palmolive. Πριν μας αποστείλετε την ερώτηση ή το σχόλιο σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

Εάν αντιμετωπίζετε έκτακτη ιατρική ανάγκη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας ή το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Θέλετε να αναφέρετε κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν ή παρενέργεια από τη χρήση κάποιου από τα προϊόντα μας; Παρακαλούμε καλέστε μας στο 800-11-25100 (9:00πμ-5:00μμ)

*Απαραίτητα στοιχεία

Γιατί χρειαζόμαστε την ηλικία σας;

Συλλέγουμε στοιχεία για την ηλικία σας για στατιστικούς λόγους. Επίσης, είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε αυτή την πληροφορία σε περίπτωση που αναφέρετε κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν από τη χρήση κάποιου προϊόντος μας.

Γιατί χρειαζόμαστε το φύλο σας;

Συλλέγουμε στοιχεία για το φύλο σας για στατιστικούς λόγους. Επίσης, είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε αυτή την πληροφορία σε περίπτωση που αναφέρετε κάποιο ανεπιθύμητο συμβάν από τη χρήση κάποιου προϊόντος μας.

Γιατί χρειαζόμαστε τον κωδικό προϊόντος;

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι μερικά σωληνάρια οδοντοκρεμών Colgate δεν διαθέτουν κωδικό προϊόντος. Σε αυτά τα προϊόντα ο κωδικός βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά της εξωτερικής συσκευασίας, επομένως σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να καταγράψετε την πλήρη ονομασία του προϊόντος προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε σωστή και γρήγορη απάντηση.
Fill in the missing or incorrect form fields

Επικοινωνία

Γραμμή Καταναλωτών χωρίς χρέωση
800 11 25100

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210-4831900

Διεύθυνση
Colgate-Palmolive Hellas
Αθηνών 89
Πειραιάς, 185 41

Εργαστείτε Μαζί Μας

Ανακαλύψτε γιατί η Colgate θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Τηλεφωνήστε μας στο 1-800-468-6502 (μόνο για ΗΠΑ) από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. (ET). Ο ιδανικός τρόπος για να λάβετε κάποια απάντηση ή να αναφέρετε ένα πρόβλημα αμέσως

Δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ; Μεταβείτε στον ιστότοπο άλλης χώρας