red-cp-background

Η ανταπόκριση της Colgate-Palmolive στην πανδημία του κορωνοϊού

Η Colgate υποστηρίζει την καμπάνια #SafeHands του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19.

Στην Colgate-Palmolive, σκοπός μας είναι να προωθήσουμε την υγεία και ευεξία των ανθρώπων, των κατοικίδιων τους και του πλανήτη μας. Εν μέσω αυτής της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο εργάζονται σκληρά για να υποστηρίξουν όσους έχουν ανάγκη και να βοηθήσουν τον κόσμο να συνεχίσει τις καθημερινές του συνήθειες — βούρτσισμα δοντιών, πλύσιμο χεριών, φροντίδα της επιδερμίδας, καθαριότητα του σπιτιού, μπάνιο και ντους, τάισμα των κατοικίδιων. Είμαστε πιο αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ. Όλοι μαζί:

Διατηρούμε τους ανθρώπους μας ασφαλείς, υγιείς και σε επικοινωνία εφαρμόζοντας τα εξής:

  • Ενίσχυση της καθαριότητας και του ελέγχου των επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας.
  • Καλύτερη κατανομή των χρονοδιαγραμμάτων εργασιών και εφαρμογή πρόσθετων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης για την προστασία των ανθρώπων μας.
  • Χρήση εργαλείων συνεργασίας και αξιοποίηση δημιουργικών τρόπων παραμονής σε επικοινωνία.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες, τους καταναλωτές και τις κοινότητες εφαρμόζοντας τα εξής:

  • Μέριμνα για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των εμπόρων λιανικής πώλησης και των καταναλωτών ανά τον κόσμο, συνεχίζοντας να παρέχουμε βασικά προϊόντα προσωπικής και οικιακής χρήσης.
  • Δωρεές προϊόντων σε περιοχές με έντονες ανάγκες σε όλο τον κόσμο.
  • Συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς συνεργάτες μας για την αξιοποίηση πόρων που θα βοηθήσουν να σταματήσει η διάδοση του ιού και να αντιμετωπιστούν οι κρίσιμες καταστάσεις.